Word beter in je werk met doelgerichte coaching.

Kun jij als CISO of Security Officer persoonlijke coaching gebruiken om je effectiviteit binnen de organisatie te vergroten?

Dan is het coachingstraject van IB&P echt iets voor jou. We hebben een programma van tien weken waarin we coachingsgesprekken combineren met e-learning. Onze coaching is niet alleen vakinhoudelijk, maar juist gericht op hoe jij je rol als CISO binnen jou organisatie het beste kunt invullen. Hoe creëer je draagvlak? Hoe betrek je lijnmanagers bij informatieveiligheid? Hoe krijg je Informatiebeveiliging op de agenda van het MT? Elke organisatie werkt anders en iedereen heeft andere ondersteuning of inzichten nodig. Daarom stemmen we persoonlijke coaching af op jouw organisatorische context. 

Wij helpen jou als CISO, FG of Privacy Officer graag verder bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Bij IB&P combineren we onze vakinhoudelijke kennis met ervarend leren. Dit heeft geleid tot onze coachingsmodules op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Je wordt begeleid in jouw (groei)proces door een vakinhoudelijk adviseur. Een ideale combinatie!
  • Professionale coaching gebaseerd op het eenvoudige, maar krachtige GROW coachingsmodel: Goal, Reality, Options en Will. In vier logische, heldere stappen jezelf ontwikkelen.
  • Ideale combinatie tussen e-learning en coaching-on-the-job. We combineren vakinhoudelijk kennis met persoonlijke ontwikkeling. Want in jouw vak heb je beide nodig.
  • Aansluitend is uiteenlopende ondersteuning mogelijk. Jij bepaalt hoe je qua vakinhoudelijke kennis en perosonlijke ontwikkeling stappen blijft maken. Wij passen ons aan.

Hoe werkt coaching?


Coaching vanuit IB&P volgt vier duidelijke stappen. Middels een intakegesprek brengen we doelstellingen in beeld om er zeker van te zijn dat jouw gewenste resultaat wordt behaald.

1. Wat wil je bereiken?

We bespreken waarom dit belangrijk is en hoe we het doel meetbaar kunnen maken.

4. Welke keuzes maak je?

We zetten je aan tot het nemen van keuzes en het zetten van concrete stappen.

2. Waar sta je nu?

We bespreken situaties van succes en falen en stimuleren tot analyse en zelfevaluatie.

3. Welke opties heb je?

We genereren met jou ideeën die kunnen bijdragen aan het oplossen van problemen.

1. Wat wil je bereiken?

We bespreken waarom dit belangrijk is en hoe we het doel meetbaar kunnen maken.

2. Waar sta je nu?

We bespreken situaties van succes en falen en stimuleren tot analyse en zelfevaluatie.

3. Welke opties heb je?

We genereren met jou ideeën die kunnen bijdragen aan het oplossen van problemen.

4. Welke keuzes maak je?

We zetten je aan tot het nemen van keuzes en het zetten van concrete stappen.

Direct toegang verkrijgen tot een module?


Op dit moment kan je bij IB&P een coachingstraject volgen op het gebied van informatiebeveiliging of op het gebied van privacy. Ben je er al uit?
Koop dan hieronder direct toegang!

Veelgestelde vragen

Wat is een intakegesprek?

In een kennismakings-/intakegesprek maken we persoonlijk kennis met elkaar. Jij geeft aan waarmee de coach je kan begeleiden om antwoord te krijgen op je vraag en ervaart tegelijkertijd wat de coach voor jou kan betekenen. Het hele coaching traject wordt met je doorgenomen en er wordt een coaching plan opgesteld. Hierin worden ook individuele afspraken gemaakt (bijv. mbt frequentie) en vastgelegd.

Hoe verlopen de sessies?

De sessies zullen online plaatsvinden. Dit zal gebeuren via een Microsoft Teams omgeving. Hierin kunnen we elkaar zien via videoconferencing, en het geeft je de mogelijkheid om evt. huiswerkopdrachten te uploaden om tijdens de sessie te bespreken.

Hoe lang duren de sessies?

De sessies duren zo’n 45 minuten per keer.

Hoe vaak zijn de sessies?

De sessies worden om de twee weken gehouden. In een coachingstraject van 10 weken wil dit zeggen dat we 5x op deze wijze contact met elkaar hebben. Hier kunnen we ook nog individuele afspraken over maken die beter past bij jou behoefte.

Is een eenmalig coachingsgesprek ook mogelijk?

Weet jij niet zeker of het coachen iets voor je is, kun je ook vrijblijvend een gesprek aanvragen waarin gekeken wordt of het coachings traject mogelijk iets voor je is.

IB&P

IB&P adviseert en ondersteunt de lokale overheid op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.

Privacyverklaring
Responsible Disclosure

Contact opnemen

IB&P is gevestigd in Zwolle